ADR- (Tankcontainer – Cryogeen) chauffeur

 • Home
 • ADR- (Tankcontainer – Cryogeen) chauffeur

Nijman/Zeetank

Vacatures

Acquisities naar aanleiding van deze advertenties worden niet op prijs gesteld.

Nijman/Zeetank International Logistic group met de hoofdvestiging in Spijkenisse, is een expansieve onderneming met vestigingen in binnen- en buitenland. Buiten Nederland zijn wij gevestigd in Engeland (St. Helens en Hull), Polen (Sandomierz) en Duitsland (Lindlar). Wij verzorgen transport en logistieke diensten voor gerenommeerde verladers. Met ruim 720 ervaren medewerkers en onze specifieke expertise zijn wij reeds jarenlang een betrouwbare partner in logistieke dienstverlening. Binnen onze organisatie kennen wij twee specialismen, namelijk vervoer van chemicaliën en bulk per tankcontainer, vervoer van (vlak)glas met gebruikmaking van specifiek materieel.

Wij zijn op zoek naar:

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging?
Is vervoer van gevaarlijke goederen – ADR – over de weg jouw specialiteit en wil je werken bij misschien wel het leukste transportbedrijf van Nederland?
Hou jij van ingewikkelde processen en ben je technisch onderlegd? Werk mee aan een schonere toekomst. LNG de schoonste brandstof!

Je bent een echte beroepschauffeur en van het vervoeren van vloeibare (niet-) gevaarlijke chemicaliën binnen Nederland en Europa gaat je hart sneller kloppen. Wij verzorgen hoogwaardige transportoplossingen over de weg, het spoor en het water.

De schoonste brandstof ‘LNG’, is ’s-werelds snelst groeiende energiebron. Op dit moment transporteren wij niet alleen LNG naar tankstations en industriële installaties, maar verzorgen wij ook de bunkerservices voor de scheepvaart. Wij zijn actief in heel Europa, maar het meeste werk bevindt zich in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

De meeste chauffeurs ervaren een goede afwisseling van korte en verre ritten in de LNG-transporten. Geen dag is hetzelfde! Je hoeft niet eindeloos lang te wachten, er is flexibiliteit bij de leveradressen. Je houdt nauw contact met de directe LNG-planner(s). Als je technisch onderlegd bent, zal het leerproces binnen LNG gemakkelijker verlopen. Ook versta je je vak beter en begrijp je hoe technische processen zijn ingericht.

Wil jij heel graag als ADR- (Tankcontainer – Cryogeen) chauffeur aan de slag maar vind je werk/privé balans net zo belangrijk?
Wij zijn ook op zoek naar dag- en parttime chauffeurs (4 of 5 dagen per week)!

Woon jij in de omgeving van Rotterdam en rij je het liefst in de buurt, vraag een kennismakingsgesprek aan om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken.

Wat bieden wij?
 • Full- of parttime mogelijkheden;
 • Standplaats in overleg te bepalen;
 • Salarisschaal E conform cao Beroepsgoederenvervoer;
 • De ruimte om de TVT-regeling ook echt te gebruiken voor vrije tijd;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Alle trekkers zijn uitgerust met stand-airco, de meeste voorzien van omvormer, koelkast en magnetron.
Werk jij liever in ploegendienst?

Gezien de ontwikkelingen binnen een veranderende markt, zullen wij met collega’s om de tafel gaan om een geschikt arbeidssysteem af te stemmen. Met als doel dat de chauffeur meer van de vrije tijd kan genieten.

Voldoe jij aan de volgende eisen:
 • Rijbewijs CE (incl. code 95);
 • Digitale bestuurderskaart;
 • ADR basis + tank certificaat, of bereid deze te halen;
 • Enige jaren tankvervoer ervaring (pré);
 • Of aantoonbare ervaring met cryogene gassen (pré);
 • Technisch ingesteld.

Kom werken bij een middelgroot internationaal tanktransportbedrijf. Wij heten je van harte welkom als nieuwe collega.

Als je al geruime tijd in dienst bent bij je huidige werkgever is het niet gemakkelijk om een overstap te maken. Bij twijfel is er altijd ruimte voor een kennismakingsgesprek. Wij streven naar een langdurig dienstverband en zullen de klus uiteindelijk samen moeten klaren. Wij bieden onze hardwerkende chauffeurs na één jaar contract, een vast dienstverband.

Solliciteer direct via jobs@nijman-zeetank.com of bel voor vragen of een afspraak gerust naar 0181-691965.

Wil je een dag mee op de wagen, om te zien hoe wij werken? Dit is uiteraard mogelijk, neem hierover telefonisch contact met ons op.