Chemielogistiek

Nijman/Zeetank

Multimodale transportoplossingen

Nijman/Zeetank Internationale Tanktransporten BV is gespecialiseerd in deur-tot-deur bulktransport van vloeibare (niet-)gevaarlijke chemicaliën in Europa. Met eigen vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Polen en een groot Europees netwerk van vakkundige agenten verzorgen we hoogwaardige transportoplossingen over weg, spoor en water. Opdrachtgevers zijn verzekerd van een veilige, efficiënte en aantrekkelijk geprijsde transportservice.

Meer weten over multimodale transportoplossingen?

Nijman/Zeetank

Kwaliteit in service

Kwaliteit, veiligheid, prestatie en duurzaamheid staan centraal bij Nijman/Zeetank. De medewerkers en leveranciers zetten zich volledig in om klanten de beste service te verlenen. Nijman/Zeetank is gecertificeerd volgens de normen van ISO 9001:2015, ISO 14001, ISO 45001 en SQAS.

Nijman/Zeetank

Tankcontainervloot

Nijman/Zeetank heeft een grote vloot roestvrij stalen tankcontainers met één tot drie compartimenten. De inhoud van de compartimenten varieert van 5.600 tot 35.000 liter. Het grootste deel van de containers is voorzien van slingerschotten. Dit garandeert maximale flexibiliteit bij vervoer van producten met een hoge of lage specifieke dichtheid.

Veiligheid is essentieel. Daarom is ruim zeventig procent van de tankcontainers vanaf de grond te bedienen. Werken op hoogte bij de klant is op deze manier niet nodig. Alle tanks zijn met stoom of elektrisch te verwarmen. Via het geavanceerde transportmanagementsysteem is er voortdurend contact met chauffeurs en leveranciers. We hebben de mogelijkheid om de opdrachtgevers op de hoogte te houden van de status van hun zending.

Nijman/Zeetank

Tankonderhoud

Het onderhoud van het materieel wordt hoofdzakelijk uitgevoerd in de eigen gespecialiseerde werkplaats. Onder andere door regelmatig de apparatuur preventief te testen en vacuümtests uit te voeren. Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden geven de garantie dat de tankcontainers volgens de strengste normen worden onderhouden.

Nijman/Zeetank

Opslag in tankcontainers

Nijman/Zeetank beschikt tevens over faciliteiten voor tijdelijke opslag van producten in tankcontainers. De tanks kunnen bij de klant worden opgeslagen of in de gespecialiseerde containeropslag van de vestiging Spijkenisse. De logistieke oplossing wordt altijd afgestemd op de situatie van de klant.

Nijman/Zeetank
A safe way of transport.