Duurzaamheid

Nijman/Zeetank

Streven naar duurzame oplossingen

Nijman/Zeetank streeft voortdurend naar duurzame oplossingen. Bij nieuwe investeringen maken we een zorgvuldige afweging tussen duurzame opties en de beste en nieuwste technieken. Alles is erop gericht het milieu zo veel mogelijk te sparen en de total cost of ownership zo laag mogelijk te houden. Om die reden zijn Euro 6-trucks aangeschaft, zijn de trailers uitgerust met een duurzaam coatingsysteem en zijn de containers van duurzaam roestvrij staal.

Meer weten over onze duurzame oplossingen?

Nijman/Zeetank

Duurzame oplossingen het uitgangspunt

In al onze processen is de zoektocht naar duurzame oplossingen het uitgangspunt. Onze medewerkers zijn zich bewust van de effecten van de bedrijfsactiviteiten en -processen in relatie tot de continuïteit van het bedrijf op de gezondheid van onze planeet. Daarom scheiden we zo veel mogelijk het afval en houden we onze energiekosten zo laag mogelijk.

Nijman/Zeetank

Voldoet aan ISO 14001 normen

In trainingen en cursussen krijgt duurzaamheid veel aandacht. Het is tenslotte een proces dat altijd in beweging is. Het milieumanagementsysteem voldoet aan ISO 14001 normen en aan de vereiste standaards.

Nijman/Zeetank
A safe way of transport.