Glaslogistiek

Nijman/Zeetank

Logistieke dienst van glas

Nijman/Zeetank verzorgt exclusieve logistieke diensten voor het transport van glas. Dit gebeurt met speciale trailers, zogenoemde innenladers. We voeren het transport uit met dedicated innenladers door heel Europa, vanaf laadlocaties in Groot-Brittannië, Duitsland, Polen, Frankrijk, Italië en België.

Meer weten over transport van glas?

Voor de orderverwerking gebruiken we een geavanceerd computersysteem dat volledig gekoppeld is met de systemen van de klant via een SAP-gecertificeerde interface. De systemen zorgen ervoor dat de capaciteit optimaal wordt benut. Ook geven ze de daadwerkelijke laad- en losdata/-tijden automatisch weer in de systemen van de opdrachtgever. Het factureringsproces verloopt eveneens volledig automatisch door middel van de SAP-interface met de klantsystemen.

Behalve het gespecialiseerde glastransport verzorgen we op diverse locaties het gehele logistieke afhandelingsproces van het glas voor de opdrachtgever. Het glas wordt direct vanuit de productie via de warehousing- en distributiesystemen verwerkt en beheerd.

Nijman/Zeetank

Communicatie is key

De basis van een efficiënt transportsysteem is goede communicatie. Voor de communicatie met de chauffeurs maken we daarom gebruik van een boordcomputer. Zo kunnen we direct informatie met ze uitwisselen en op elk gewenst moment specifieke werkinstructies doorgeven.

Nijman/Zeetank
A safe way of transport.