Teammanager Tankcontainer Logistics

  • Home
  • Teammanager Tankcontainer Logistics

Nijman/Zeetank

Vacatures

Acquisities naar aanleiding van deze advertenties worden niet op prijs gesteld.

Nijman/Zeetank International Logistic group met de hoofdvestiging in Spijkenisse, is een expansieve onderneming met vestigingen in binnen- en buitenland. Buiten Nederland zijn wij gevestigd in Engeland (St. Helens en Hull), Polen (Sandomierz) en Duitsland (Lindlar). Wij verzorgen transport en logistieke diensten voor gerenommeerde verladers. Met ruim 720 ervaren medewerkers en onze specifieke expertise zijn wij reeds jarenlang een betrouwbare partner in logistieke dienstverlening. Binnen onze organisatie kennen wij twee specialismen, namelijk vervoer van chemicaliën en bulk per tankcontainer, vervoer van (vlak)glas met gebruikmaking van specifiek materieel.

Wij zijn op zoek naar:

Teammanager Tankcontainer Logistics

Ben jij organisatorisch sterk? Heb jij logistiek in je DNA en breng jij mensen en processen naar een volgend niveau? Dan is deze teammanagementfunctie jou op het lijf geschreven!

Wat doet een Teammanager Tankcontainer Logistics?

In deze uitdagende rol ben jij operationeel verantwoordelijk voor het dagelijkse proces op de afdeling Logistics Operations (tankcontainers). Je hebt veel klantcontact. Je werkt mee, ondersteunt je team en houdt het overzicht. Je brengt structuur in de werkwijze en zorgt ervoor dat je team zich blijft ontwikkelen. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het contact
met diverse klanten, het plannen van 700 tankcontainers door heel Europa gebruikmakend van diverse modaliteiten en de douanehandelingen. Veel van deze transporten zijn onbegeleid. Deze afdeling is het hart van de organisatie. De transporten over de weg worden doorgezet naar de transportafdeling van Nijman Zeetank. Je komt te werken in een hecht en divers team van 10 personen. (8 FTE)

Je maakt deel uit van een grote internationale organisatie met totaal zo’n 700 collega’s in binnen en buitenland. Je hebt regelmatig contact met de vestigingen in de UK en Polen en draagt met deze collega’s zorg voor een optimale invulling van transporten door heel Europa. Je werkt met een enthousiast en professioneel team welke openstaat voor verandering. Het bedrijf kent korte lijnen en de deuren van management en directie staan altijd open.

Functie-eisen
  • HBO Logistiek/technische vervoerskunde
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in intermodaal transport
  • Kennis van ADR wet- en regelgeving is een pré
  • Nederlands, Engels en Duits (pré) in woord en geschrift
  • Gestructureerd, analytisch en probleemoplossend
  • Pro-actief, natuurlijk leider en vernieuwend

Ben je geïnteresseerd in deze vacature of heb je vragen? Neem dan contact op met Joyce Kroesbeek op 0181-691965.