LNG (Cryogeen) Chauffeur

  • Home
  • LNG (Cryogeen) Chauffeur

Nijman/Zeetank

Vacatures

Acquisities naar aanleiding van deze advertenties worden niet op prijs gesteld.

Nijman/Zeetank International Logistic group met de hoofdvestiging in Spijkenisse, is een expansieve onderneming met vestigingen in binnen- en buitenland. Buiten Nederland zijn wij gevestigd in Engeland (St. Helens en Hull), Polen (Sandomierz) en Duitsland (Lindlar). Wij verzorgen transport en logistieke diensten voor gerenommeerde verladers. Met ruim 720 ervaren medewerkers en onze specifieke expertise zijn wij reeds jarenlang een betrouwbare partner in logistieke dienstverlening. Binnen onze organisatie kennen wij twee specialismen, namelijk vervoer van chemicaliën en bulk per tankcontainer, vervoer van (vlak)glas met gebruikmaking van specifiek materieel.

Wij zijn op zoek naar:

Nijman/Zeetank

LNG (Cryogeen) Chauffeur

De schoonste brandstof ‘LNG’, is ’s-werelds snelst groeiende energiebron.

Op dit moment transporteren wij niet alleen LNG naar tankstations en industriële installaties maar verzorgen wij ook de bunkerservices voor de scheepvaart. Wij zijn actief in heel Europa maar het meeste werk bevindt zich in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Wat bieden wij?

De meeste chauffeurs ervaren een goede afwisseling van korte en verre ritten. Geen dag is hetzelfde! Je hoeft niet eindeloos lang te wachten, er is flexibiliteit bij de leveradressen. Je houdt nauw contact met de directe LNG planner(s). Als je technisch onderlegd bent zal het leerproces binnen de LNG gemakkelijker verlopen. Ook versta je je vak beter en begrijp je hoe technische processen zijn ingericht.

Werk jij liever in ploegendienst?

Je kunt bij ons de wens kenbaar maken voor een 5/4/4/5 systeem om samen met een collega chauffeur op één wagen in ploegen te werken. Het hele jaar door werken volgens een vast rooster en weten wanneer je vrij bent, werkt wel zo prettig.

Voldoe jij aan de volgende eisen:
  • Rijbewijs CE (incl. code 95)
  • Digitale bestuurderskaart
  • ADR basis + tank certificaat
  • Enige jaren tankvervoer ervaring
  • Technisch ingesteld
  • Aantoonbare ervaring met cryogene gassen is een pré

Dan heten wij jou van harte welkom als nieuwe collega.
Ga je graag een kennismakingsgesprek met ons aan, hier staan wij ten alle tijden positief tegenover!
Wij streven naar een langdurig dienstverband en bieden onze professionele chauffeurs na één jaar contract, een vast dienstverband.

Solliciteer direct via jobs@nijman-zeetank.com of bel voor vragen of een afspraak gerust naar 0181-691965.
Tevens zijn wij voor vragen bereikbaar van maandag tot en met vrijdag op 0181-691 965 of hr@nijman-zeetank.com t.a.v. mevrouw J. Kroesbeek