25th Anniversary Nijman/Zeetank Poland

  • Home
  • 25th Anniversary Nijman/Zeetank Poland

Nieuwsbericht

25th Anniversary Nijman/Zeetank Poland

Medio 2020 waren er inmiddels 25 jaren verstreken sinds de oprichting van de Nijman/Zeetank International Transport Sp. z o.o. vestiging in Polen. Vanaf het begin was het hoofdkantoor van het bedrijf gevestigd in Sandomierz en dat is nog steeds zo. We pride ourselves on providing the best transport and shipping services currently available in Australia. Our skilled personnel, utilising the latest communications, tracking and processing software, combined with decades of experience, ensure all freight is are shipped, trans-shipped and delivered as safely, securely, and promptly as possible.

De eerste medewerkers werden in 1995 in mei en juni aangenomen. Het aantal was op 30 juni 1995 gegroeid tot 53 medewerkers, waaronder 6 kantoormedewerkers, 17 warehouse-medewerkers, 28 chauffeurs en 2 monteurs. Het eerste hoofdkantoor van het bedrijf bevond zich in een tijdelijk onderkomen, maar sinds 1999 beschikt Nijman/Zeetank over een kantoorgebouw en een werkplaats met wasstraat op eigen terrein, een parkeerplaats voor het vrachtwagenpark en een tankstation.

Nijman/Zeetank startte haar activiteiten met het vervoeren van glas en het laden van opleggers in het warehouse van NSG Pilkington Polen (voorheen Pilkington Polska). We zijn begonnen met een vloot van 25 trekkers, 25 speciale glas innenladers en 27 opleggers met dekzeilen.

In 1997 zijn de bedrijfsactiviteiten uitgebreid met transport van brandstoffen en gas. In het millennium jaar 2000 hebben we onze opslagactiviteiten uitgebreid inclusief uitgebreide glasopslag-diensten. Vanaf 2006 tot op de dag van vandaag vervoeren we LNG uit Rusland naar Polen. En op dit moment ontwikkelen we ook het transport van chemicaliën in tankcontainers voor veel Europese klanten.

In de afgelopen 25 jaar is Nijman/Zeetank aanzienlijk gegroeid en momenteel zijn er voor ons in Polen ruim 500 mensen werkzaam. We hebben een vloot van meer dan 120 trekkers, 130 opleggers en tankopleggers en 80 verschillende types speciaal materieel voor warehouses.

Nijman/Zeetank werkt samen met klanten voor wie de hoge kwaliteit van onze dienstverlening erg belangrijk is evenals de voorgestelde initiatieven voor het verbeteren van de veiligheid en de arbeidsomstandigheden, maar ook het stimuleren van de marktontwikkelingen.

Ik wil al onze klanten bedanken waar we al zoveel jaren mee samenwerken en ik hoop dat we samen onze bedrijven verder kunnen ontwikkelen. Door voor beide partijen te kiezen voor de beste oplossingen en ons continu aan te passen aan de constant veranderende markt. We willen onze partnerships de komende jaren voortzetten en door middel van onze initiatieven en activiteiten een bijdrage leveren aan ons beider succes in de markt.

Daarnaast wil ik al onze medewerkers bedanken voor hun jarenlange dienstbaarheid, hun tijd, inzet en persoonlijke toewijding bij de ontwikkeling van ons bedrijf. Ik feliciteer alle medewerkers die dit jaar het 25-jarig jubileum van ons bedrijf vieren – in totaal 19 mensen – en spreek mijn waardering uit voor al het werk dat is verricht bij de ontwikkeling van Nijman/Zeetank.

De viering van het 25-jarig jubileum viel samen met de Covid-19-pandemie, die nog steeds een bedreiging vormt voor de meesten van ons. Hierdoor viel het vieren van een kwart eeuw Nijman/Zeetank een beetje in het water. Vooral in deze tijd is het belangrijk om goed voor je gezondheid te zorgen en te proberen je weerstand te vergroten voor de komende herfst- en winterperiode. We zijn echter blij dat het bedrijf al 25 jaar actief is op de Poolse markt, dat het zich voortdurend ontwikkelt en verbetert, dat het in staat is om aan de veranderende eisen van de klanten te voldoen en dat we de werknemers een stabiele werkgelegenheid kunnen bieden.

Ik dank u allen voor de jaren dat we hebben samengewerkt. Ik wens onze klanten een vruchtbare toekomst, een toekomst die aan al hun verwachtingen zal gaan voldoen en dat al onze medewerkers ons bevredigende en veilige werk in het Nijman/Zeetank-team zal voortzetten.

Michał Słuchocki
Director