ICT

Nijman/Zeetank

ICT-infrastructuur

Nijman/Zeetank maakt gebruik van informatie- en communicatietechnologie om zo effectief mogelijk te kunnen inspelen op de wensen van de opdrachtgever. Wij streven naar kwalitatief hoogwaardige ICT-oplossingen, die winstgevend zijn voor de opdrachtgever.

De ICT-infrastructuur berust op drie belangrijke pijlers:

  • Transportmanagement
  • Supply-chain integratie
  • Vlootmanagement

Nijman/Zeetank

Transportmanagement

Nijman/Zeetank gebruikt de transportmanagementsystemen voor het beheer en de planning van de operationele activiteiten. De strategie is om voor elke operationele activiteit het meest effectieve systeem in te zetten, de ICT-middelen internationaal te standaardiseren en te centraliseren en de planningsinformatie in internationaal verband te delen.

Nijman/Zeetank

Supply-chain integratie

Afhankelijk van de behoefte van de opdrachtgever zijn we in staat om diverse typen interfaces te realiseren. Daardoor kunnen we als volwaardig partner in de logistieke keten opereren.

Bijvoorbeeld het transportmanagementsysteem voor glas is volledig gekoppeld met het SAP-systeem van een van onze opdrachtgevers via een gecertificeerde SAP® R/3® interface.

Nijman/Zeetank

Vlootmanagement

De complete vloot van Nijman/Zeetank is uitgerust met boordcomputers. De chauffeurs ontvangen zo hun berichten en transportorders. Met dit systeem zijn alle vrachtwagens voortdurend real-time te traceren en kunnen betrouwbare data aan de klant worden geleverd.

De geïntegreerde Driver Coach app helpt bij het verlagen van het brandstofverbruik en het verkleinen van de ecologische voetafdruk. De registratie van de rij- en werktijden is tevens volledig geautomatiseerd.